Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dusza jak dym ulatuje...

Życie
jak zapałka
jednym ruchem się zapala.
Płonie
dopóki, dopóty
cała się nie spali.
Lecz
delikatny podmuch
zapałkę gasi.
Dusza
jak dym
ulatuje...

28 031 wyświetleń
169 tekstów
7 obserwujących
  • awatar

    26 September 2013, 13:00

    życie jak zapałka
    członek (stada) jak grzałka
    dusza w piętach
    rozgrzane ciało wymięka
    i takie tam rymy na dymy