Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ja i ty zupełnie obcy

Zrobię dla Ciebie zupełnie wszystko,
byle byś był zawsze przy mnie blisko.
Obdarzam Cię każdą wolna myślą, ,
ale muszę to kryć, bo się wszyscy domyślą.
Moje małe serduszko ma zwiększone tępo bicia,
ale wszystkich dookoła muszę oszukiwać.
O moim uczuciu nie wiesz nawet Ty.
W końcu się dowiesz, że jesteś skarbkiem mym.
Jesteś dla mnie jak milion, a może nawet więcej.
Odgrywam komedię, a filmu nie kręcę.
Już wiesz kim dla mnie jesteś?
Zawładnąłeś moim sercem.
Moja miłość rośnie z każdym wersem.
Chcę twojego uśmiechu, nie pragnę nic więcej.
Najważniejsze dla mnie jest Twoje szczęście.
Mam nadzieję, że uświadomiłam to w tekście.
Zbliżam się do końca, ale Ty przy mnie zostań.

Ref:
Kochanie, czy Ty wiesz ile dla mnie znaczysz?
Właśnie staram Ci się to teraz jakoś wytłumaczyć.
W mojej głowie zajmujesz najwięcej miejsca,
to właśnie Ty jesteś wybrankiem mego serca. / x2

17 528 wyświetleń
263 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!