Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znaki

zostawiam uchylone serce
i sny tańczące na poduszce
niech słońce przez otwarte okna
wedrze się w zakamarki duszy

wychodzę boso żeby poczuć
na własnej skórze tętno ziemi
opuszki palców znów zanurzyć
w powietrzu drżącym od zieleni

cichy szept skrzydeł tuż przy skroni
krajobraz nieba w nas obudzi
zima przeklęta w sercu minie
odpłyną z oczu smutku łodzie

Dedykowany

137 939 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    29 March 2014, 09:56

    Dziękuję Wszystkim.
    Awatar, to mógłby być tytuł;)
    Pozdrawiam Was serdecznie.

  • awatar

    28 March 2014, 17:43

    ładne przebudzenie wiosny

  • krysta

    28 March 2014, 14:46

    Uroczy..
    pozdrawiam :)

  • M44G

    28 March 2014, 13:38

    Bardzo ładnie.

  • Iکқяa

    28 March 2014, 13:36

    pełne nadziei ,cudne:)

  • onejka

    28 March 2014, 13:34

    Barrdzo romantycznie :)