Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słowo niepotrzebne

zostanę
mostem będzie czas
niech słowa będą w milczeniu

podejdź
nocą najlepiej rozbiera się myśli
nadal inaczej

nie przemycaj dnia
tylko nie pozwól mi zwątpić
w treść siebie samej

53 628 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Akte

    17 August 2011, 22:34

    pozdrawiam kochane serdecznie :)

  • giulietka

    17 August 2011, 22:29

    Zastosuję się do tytułu i tylko sobie ukradnę;)
    Pozdróweczki:)