Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Ciebie Dziadku

Tematyk

Tematyk

Zostały wspomnienia i został plik zdjęć
Ty odszedłeś tęsknimy wiesz?
Łza na oku, przetarta powieka
Każdy na Twój powrót czeka
Ciebie nie ma odszedłeś dziś tam, gdzie ludzki umysł nie ma swych bram
Gdzie spokój, harmonia, natury zew, mieszkasz u Boga? I jak tam jest?
Nie zapomnę Ciebie, nie rzucę Twoich słów na wiatr
Gdy zajdzie potrzeba i będzie trudna sytuacja wrócę do nich bo są mi jak tarcza
Byłeś jedynym Dziadkiem jakiego znałem innych nawet nie widziałem,
Dołączyłeś do Babć pozdrów je tam
Ciebie nie ma przykro mi tu wróć proszę do świata żywych dusz!

1389 wyświetleń
34 teksty
1 obserwujący
  • RozaR

    21 January 2014, 16:59

    I to mi sie podoba naprawdę. To złota kropla w morzu egocentryków w swych bzdurnych wimaginowanych światach. Nam prawdy o nas i o tym co dookoła potrzeba.