Menu
Gildia Pióra na Patronite

zdjęty ze krzyża

z ode
łamanymi skrzydełami
co się zrosły źle
jako śmiertelno
wszechmocne kończyny słów
co że niby wszystko mieć
i móc
mogą

potrafić raczą
gdy że przede tobą kroczą
drogę przez piekło
ku raju
prowadzą

42 463 wyświetlenia
808 tekstów
64 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!