Menu
Gildia Pióra na Patronite

Procesja we Lwowie

zobaczyłem bogatą

- pełną złota procesję

- kołyszącą miarowo na boki

- wlaną pomiędzy mury

starego Lwowa

i słyszę śpiew szeroki

jak szum Nostra Mare

świadectwo i echo cesarstwa

razem - Piotra i Jakuba

76 509 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!