Menu
Gildia Pióra na Patronite

chwila wolności

zobacz
jaki jest świat
wypij
kilka kropelek zła
powiedz
jak smakują
stracone złudzenia

śnij
o wielkiej górze
wolności locie
bez końca
w ostatnich promieniach
letniego słońca

......

nie przyjdzie nikt
zapomniana
nim przysypie cię
piach

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!