Menu
Gildia Pióra na Patronite

cd...Takie życie..

Znowu zbliża się noc
Myśli kłębią się w głowie
Uczucia pokazują swą moc
A żal i tęsknota są w zmowie.

Te..piękne chwile nie wrócą
Nie można było tak żyć
Choć nasze serca się smucą
Wiem,że tak musiało być.

Lecz...szkoda tej naszej miłości
Bo... każdy o takiej marzy
A my..musimy żyć w świadomości
Że już nigdy nam się taka..nie zdarzy.!

1537 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
  • 10 November 2015, 03:36

    Przyznaję fiszkę.

  • Cris

    9 November 2015, 23:43

    może taka sama nie, ale zdarzy...''Kocha się raz, potem drugi...''
    pozdrawiam.
    :)

  • Anna B.

    9 November 2015, 21:50

    Taka prawda...szczera...

  • 9 November 2015, 20:41

    Smutne i wzruszające. :)

  • 9 November 2015, 18:38

    Nigdy nie mów nigdy :)