Menu
Gildia Pióra na Patronite

Upragnione spotkanie z weną

Znów przyszłaś do mnie,
wypełniłaś me serce.
Już nigdy nie odchodź,
nie opuszczaj mnie więcej.

Bez ciebie tracę dech w piersi,
nie istnieje ma dusza,
świat robi się tylko pusty i szary,
i wszystko mnie zasmuca…

Więc bądź we mnie,
nie opuszczaj mnie weno cudna,
bo bez ciebie… ciemna ma droga,
fałszywa i złudna.

Trwaj we mnie,
niech nie przychodzą więcej chwile zwątpienia,
bo to … że jesteś…
mój świat na lepsze zmienia.

17 023 wyświetlenia
89 tekstów
2 obserwujących
  • sparkling angel

    8 July 2012, 23:44

    droga mario przywiązałem wenę do kaloryfera i już jej nie puszczę nigdzie

  • miramija

    8 July 2012, 22:23

    Tak pięknej prośbie wena na pewno się nie oprze :) pozdrawiam :)

  • misiek45

    8 July 2012, 00:06

    Niech Twoja wena nigdy Cię nie opuści,wiersz jak marzenie ,śliczny-pozdrawiam serdecznie