Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tyle między nami...

Zniszczyć Cię szeptem
Tyle potrafię
Miłość?
Przereklamowana
To nie dla nas

Między nami
Głośne milczenie
Rozkrzyczane półgłosy
Hałaśliwe mruczenie

1568 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!