Menu
Gildia Pióra na Patronite

małeMieranieU

Znikam dla Życia...
Dziś
wpół momentu między
jednym a drugim oddechem...
Zatracam się w pustce
bezdechu Ciebie...

6395 wyświetleń
65 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!