Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedyś we śnie..

Znam ze snu twe usta i oczy twoje znam
Jak we śnie tę samą masz postać,
nawet uśmiech ten sam.
Zawsze tylko śnię,
niech wreszcie ten sen nie będzie snem.
Proszę, zostań tu, nie wracaj do snu.
Na jawie mi mów jak
w każdym ze snów
że kochasz mnie..♥

1517 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!