Menu
Gildia Pióra na Patronite

list

zmięta kartka
okruch namiętności
skrawek wspomnień
słowa o ...

tyle razy ją wyrzucałem
by w końcu
wygładzić
wyprasować

wyblakłe litery
pożółkła kartka

tak chciałbym wierzyć
że to
nie były

kłamstwa

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!