Menu
Gildia Pióra na Patronite

....

odwrócona

odwrócona

zmącony spokój przedwczesnej starości,
wyciągasz rękę by dotknąć raz jeszcze,
okruchów miłości rozsypanych niedbale,okrytych kurzem czasu, poprawności,
obudziło się w tobie to, co gdzieś się skryło....resztki niespełnionych uczuć przed odejściem, spracowaną ręką szukasz czyjejś dłoni,by do końca drogi nie iść w samotności...

3515 wyświetleń
40 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!