Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Samotność"

Z każdym dniem,
Przed snem, po śnie,
Rozmawiam o Tobie z Bogiem.
Proszę o Ciebie, tak jak o niezwykłe danie,
Danie najlepsze, danie, które jest jedyne
Na całym świecie.
Nie o zwykłe, nie o niejedyne.
Wciąż w locie,
Nie mogę nic zrobić.
Serce przestaje bić,
Zaczynam gnębić
Samą siebie.
A to wszystko dlatego,
Że nie mam Ciebie...

Autorstwa mojej kuzynki Angeliki.M ;*

8441 wyświetleń
53 teksty
7 obserwujących
  • Suprise

    4 June 2010, 16:58

    Też mojego autorstwa ;D .

    Ten już jest chyba lepszy od tamtego .. ;P
    Bardziej taki od serca