Menu
Gildia Pióra na Patronite

kochanka

zimny dotyk
kochanki żołnierzy na wojnie
pięknej twarzy
nie chcesz się oprzeć

tylko te oczy
pustka
z każdym oddechem
pochłania cię coraz bardziej
i ten śmiech

śmiech
ostateczności

z krzykiem budzisz się
witając kolejny dzień

umierania ...

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!