Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zima nie spóźniona
Nie bardziej niż my
Zatrzymana gdzie indziej
Nie miała czasu przyjść
I na usta się ciśnie ,usprawiedliwienie wczoraj
że jak miałem mieć czas ?
Skoro nawet świat go nie miał ?

3482 wyświetlenia
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!