Menu
Gildia Pióra na Patronite

MATCZYNY DOM

Ziemia kręci się dookoła
To Nasz dom to Nasza szkoła
Ona innym i Nam życie dała
Ona z NASZĄ śmiercią się zmagała
I o tym każdy wie, że ona dla Nas wiele
A My coraz mniej, tak mało tak niewiele
Ona przecież oprócz szkołą, oprócz domem
Jest, opiekunką, ona jest MATKĄ NASZĄ
Matką, szkołą, rodzicielką
I dlatego mój kolego uszanuj Matkę swoją
Nie dopuść, by Nasz dom zniszczał, skruszał, spłoną

http://www.youtube.com/watch?v=Rk_sAHh9s08

66 749 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • RozaR

    26 March 2014, 22:24

    Jestem pod wrażeniem. Niewielu podejmuje takie tematy.