Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zielony Pokój

Zielony pokój, to dobre miejsce
Dla kilkudziesięciu zielonych kwiatów
I tysięcy igiełek zielonych
Zielonego świerka - choinki

Zielony pokój, to dobre miejsce
Dla czerwonego z miłości
Do ludzi i wszechświata
Serca Jezusa Chrystusa

Zielony pokój, to dobre miejsce
Dla jasności promieni słońca,
Które tutaj spełniają się,
Podkreślając kosze barw storczyków

Zielony pokój, to dobre miejsce
Dla żółci słoneczników
Zaklętych na zawsze w płótnie
Genialnego czeskiego artysty

Zielony pokój, to dobre miejsce
Dla nas niecodziennych dwojga
Którzyśmy tutaj, aby w spokoju
Kochać prostotę geniuszu codzienności

297 751 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących