Menu
Gildia Pióra na Patronite

lekkomyślność śpi dziś ze mną

ze wszytskiego wiarę czerpię
uderzam w życia sedno
już na niczym nie ucierpię.
od teraz liczy się tylko jedno.

Mam oczy zamknięte ,
a lekkomyślność śpi dziś ze mną.
gwiazdy świecą zaklęte
a poliki moje bledną.

odezwała się lekkomyślność.
pokonuje moją bezsilność.
wystarczy tylko chęć
aby pokonać śmierć.

Chcę zrobić życiu na złość
kiedy śpi ze mną lekkomyślność.
zakończyć ten nędzny rozdział
pominąć to co los mi dał.

2590 wyświetleń
19 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!