Menu
Gildia Pióra na Patronite

odwilż

z czasem pięknieje w oczach
to co widzimy z daleka
jaśniejsza strona księżyca
drugi odległy brzeg

czuję jak topnieje mój upór
gdy spływasz mi po policzkach

tak samo jasny i ciepły
i bliższy od tego szarego
co spadł mi pod stopy dzisiaj

teraz czuję jak ważny
jest zeszłoroczny śnieg

137 939 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    17 February 2016, 13:58

    To będzie dla mnie zaszczyt, Mill... Dziękuję;)

  • mill

    17 February 2016, 13:35

    ...magiczny śnieg będzie kojarzył mi się z Tobą ...jeśli można oczywiście ...:*

  • giulietka

    25 January 2016, 12:59

    można i tak czytać, Mirku;) dzięki za wpis!

  • fyrfle

    25 January 2016, 11:33

    Trochę powyobraziłem i zrobił mi się gorący smaczny erotyk:)