Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dżem - wehikuł do nikąd.

Z całym szacunkiem:
Cover Dżem - wehikuł czasu
By Spryciu

Pamiętam jeszcze, pierwszy raz swój,
był prawie podobny, tak jak twój,
Obudziłem się rano - to był mój szok,
Pragnołem Śnić dalej, uderzył mnie cioś,

Za to do kości pszeszyło mnie
Za to mocno bolało mnie
Czy kiedyś zrozumiesz, zrujnowałas mi świat
ten poukładany, idealny świat

Tylko nocą wspominam cię
Wyobrażam sobie że wciąż kochamy się
To już minęło, co łączyło nas
Wspaniałych wspomnień nie przywróci czas
Nie przywrócą cię już!

Nie chce zachowac nic z tamtych strat
Cierpiałem zbyt dużo to dla mnie kat
Gdy tak wspominam co było w nas
Żałuje że wpuściłas mnie w las

Dużo bym dał, by ukryć swój ból
Wehikuł czasu to byłby cud
Mam jeszcze wiarę, odmieni się los,
Znikniesz z mej głowy i znajdzie się ktos

Tylko nocą wspominam cię
Wyobrażam sobie że wciąż kochamy się
To już minęło, co łączyło nas
Wspaniałych wspomnień nie przywróci czas
Nie przywrócą cię już!

10 418 wyświetleń
118 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!