Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura (kolory)

zbieram z ziemi strzępki snów
na zgliszczach duszy
poskładam z nich wspomnień parę
by ugasić ból rozstania
albo lepiej spalę w piecu codzienności
by nie mówiły
że świat się mienił kolorami

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!