Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trudno powiedzieć

zawieszone
w szczelinach niedomówień
emocje nabrzmiałe
kołyszą drzewami ciszy

żywioły wstrzymywane
słowem sztucznym w nas
ulatują mimicznie oczodołem

niewiele z nich usłyszysz
nierozkwitłe
w splątanych myślach
pozostaną niewypowiedziane
(20.06.2011)

53 628 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Akte

    24 July 2011, 20:44

    dziękuję
    kłaniam się nisko :)

  • Pytia

    24 July 2011, 20:43

    masz piękną filozoficzną naturę
    zachwycił mnie....

  • giulietka

    3 July 2011, 20:18

    Skrawek tajemniczego ogrodu uczuć...
    Piękny skrawek Dario;)