Menu
Gildia Pióra na Patronite

adwent

zatrzymaj mnie
zamieszkaj w mym sercu
bym nigdy już nie uciekł
drogą pełną róż
zatrzymaj mnie
niech dusza ma już nie łka
na dróg rozstaju
podaj rękę i poprowadź
miłością łagodząc ciernisty szlak
zatrzymaj mnie
i nie pozwól przeoczyć
blasku gwiazdy na niebie
jaśniejszej od innych

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • giulietka

    6 December 2015, 17:07

    nic dodać, tylko pomilczeć w zamyśleniu...