Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z Tęsknoty.

Zaświeć
w oczach płomieniem
jak miłość
i cierpienie
spala wszelkie sumienia
i zgaśnij
bym zapomnieć mógł
bym zatęsknić mógł
bym umierać mógł
w prochu łez

81 777 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Papużka

    7 July 2014, 12:04

    Tęsknota pisze najpiękniejsze wiersze...

    :)