Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaślepieni jak ćmy...
Błąkamy się ku światłu,
które często okazuje się
zgubne...

Światło, zdawałoby się,
że prowadzi ku dobru
Lecz nie tym razem...
To Nas niszczy...

Widzę to, pragnę tego...
Czemu ta iskra w Tobie
Wypala mnie...

Wiele rzeczy myślałem,
że rozumiem doskonale,
Ale nie tym razem...

6671 wyświetleń
69 tekstów
1 obserwujący
  • tomson0023

    5 August 2014, 23:31

    Pozdrawiam również i dziękuję za opinię. :) Miłego wieczoru