Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie dziś

Zapomnieć. Aby stać się lżejszym.
Wyrzucić z siebie. By być w końcu sobą.
Co zrobić, by świat był piękniejszy,
A każdy śmieć, stał się jego ozdobą.

Dorastasz, by uchronić kochaną osobę,
Stojącą, przed tobą, gdy zamknięte masz oczy.
To iluzja. To dzieje się w twojej głowie.
Z rozbitego szkła, nic nie stworzysz.

Nie dziś.

15 094 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
  • AMA

    26 July 2014, 22:28

    taa...

  • AMA

    26 July 2014, 22:25

    he he, ale to już inna masa, magma...

  • AMA

    26 July 2014, 21:42

    z rozbitego szkła nic nigdy nie stworzysz...