Menu
Gildia Pióra na Patronite

###

Zapominam,ale tylko na chwilę
Chcę wspominać, czuć, że żyję.
Chcę pamiętać, być głosem,
Być na Twe oczy spadającym włosem.
Każdą chwilę - tak krótką -pamiętam.
Każde słowo,Tak proste, tak ciche.
Tak wytrwale, wciąż czekam i czekam.
Właśnie na tą chwilę.którą pamiętam.
Źle postąpiłem, myśląc tylko o sobie.
Melanże, jaranie i w tym nić o Tobie.
Mój błąd, przepraszam.
Tylko tyle wiem.
Nie jestem wartynic dla Ciebie.
Więc skończ to,
Oderwij mnie od siebie.
Tak po prostu , bez problemu...
:-)
Kocham Cię
To zgubne jest.

5420 wyświetleń
48 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!