Menu
Gildia Pióra na Patronite

bo nie znam dnia, ni godziny ...

zapal światło
na mym domu
gdy już odejść
przyjdzie mi czas
zapal małą
oliwną lampkę
bym nie zgubił drogi

zapal światło
i czasem wspomnij
szepnij słówko
w mej obronie
bo czasami zły bywałem
pewnie jeszcze mi się zdarzy
zbłądzić w gniewie

zapal światło
migotliwy płomyk nadziei
nie zapomnij przyjaciółko
o tych chwilach które były
no i jeszcze się przydarzą
nim się czas dopełni

nie zapomnij
już teraz cię proszę o to

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!