Menu
Gildia Pióra na Patronite

odejście

zapadła cisza
ostatni przebrzmiał akord
widzowie opuścili już salę
tylko on pozostał na scenie
wśród kolorowych liści przebrzmiałej jesieni

spojrzyj za siebie
tam nie ma już nikogo
tylko biała czapa śniegu

za kulisami
ktoś zaczął grać marsza Chopina

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!