Menu
Gildia Pióra na Patronite

północ

zapach kawy
ciche zegara tykanie

tych kilka zdjęć
mijający czas
znikający we mgle
wilgotniejących oczu

jutro znaczone wczoraj
i dzisiaj
wspomnienie

dzień pierwszy
niepewnością znaczony
głosu drżenie
została róża zasuszona

zegar wybił dwunastą
zaczęło się jutro ...

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!