Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zimowe ciepło

Za oknem zimno
Za oknem mokro

A mi jest tęskno
I jest mi też smutno

I chodź deszcz
I choć wiatr

To ja wiem
Że Kogoś mam

I właśnie to
I właśnie dla tego

W sercu mym słonce
W sercu mym spokój

Choć Nie ma Ciebie
U mego boku

To jestem wesoły
Bo mam Cię w środku

Kocham Cię
Mój drogi Kotku

66 756 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • miramija

    6 November 2012, 21:49

    Urocze to zimowe ciepełko :)