Menu
Gildia Pióra na Patronite

od świtu do mroku

za oknem świt
morza szum
serce mocniej bić zaczyna

kropla deszczu
i druga
po szybie płyną
by zginąć na parapecie
w kałuży

i cisza zapadła
za oknem umilkło morze
tylko serce
wciąż bije acz jakby spokojniej
za oknem mrok zapada

i wolniej
spokojniej
zwyczajne życie

159 532 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!