Menu
Gildia Pióra na Patronite

Okno

Za oknem jest ulica
Za oknem jest chodnik
Za oknem jest stuletnia kamienica
Za oknem jest okrągły śmietnik

Po ulicy jeżdżą samochody
Po chodniku chodzą ludzie
W kamienicy też jest człowiek stary i młody
W śmietniku papiery i butelki od wody

To wszystko po jednej stronie okna
Takich okien są miliony
Za każdym oknem troszkę podobna lecz inna fotka
A co jest po tej stronie po której są zasłony?

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!