Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie mów mi

1.Za oknem deszcz, już dawno wypala się słońce.
Za drzwiami cichy szept,już czas.
Wciąż gęsta mgła,co dawno kojarzy się końcem.
Z końcem tego, co we mnie trwa.

Ref:I nie mów mi,że nie jest źle,
że nic więcej dziś nie liczy się.
Zachowaj to, co mówić chcesz,
bo zamiast słońca ciągle ściągasz deszcz.
I nie mów mi...

2.Powraca strach,silne serca bicie.
A z niego uwalnia się moc.
Moc, która tkwiła we mnie skrycie.
Mych łez nie widzisz, choć jesteś tu wciąż.

Ref:I mów mi...

3.I nie mów mi ,że dobrze jest, choć nie widzisz nic. I nie mów mi, że uda mi się zachować zimną krew...

1379 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!