Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zanurzmy się

Zanurzmy się w morzu naszych uczuć...,
uczuć rozpalonych, gdzie...,
gdzie żadna woda ich nie zgasi,
żaden sztorm nie rozwieje.

Zanurzmy się w pocałunkach,
które są jak płatki kwiatów tak delikatne i niewinne.
Zanurzmy się w tą miłość niebanalną.
Zanurzmy w jej tajemnicy w tym co ważne i prawdziwe.

Zapomnijmy o otaczającym nas świecie i
zanurzmy się w odmętach namiętności.
Nie szukajmy w sobie tego co złe być może,
to nam nie pomoże zatopić się głęboko w pozytywne doznania,
które rozpalają nasze serca.

Zanurzmy się w słowach,
które podsycają ogień pożądania.
Zanurzmy się w to wszystko w co trzeba się zagłębić
by się sobą nie zniechęcić,
na zawsze zostać w swych objęciach i nigdy nie odpłynąć gdzieś,
gdzie drugiej osoby wzrok nie sięga.

Zanurzmy się tak,
by tylko nie utopić się w miłosnym uniesieniu i nie opaść na dno zawiłych emocji.
Dajmy ukojenie naszym zmysłom i zanurzymy się w tym,
to takie proste.
Zanurzmy się w akwen pożądania więcej nam nie trzeba,
nie trzeba.

2212 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    27 July 2014, 10:56

    ładnie...
    pozdrawiam.