Menu
Gildia Pióra na Patronite

W ciszy bicia serca

Zanurzam się w ciszy,
bicia twego serca,
smakując twoich ust.
Rozpływam się w rozkoszy,
jestem cały twój.

Opleciony twymi delikatnymi rękoma,
coraz bardziej płonę miłością,
Ty obdarowujesz mnie ciepłem,
obdarzasz czułością.

Kocham to gdy jesteśmy razem,
kocham każdą sekundę z tobą,
bo ty jesteś moim szczęściem,
moją wielką miłością.

17 023 wyświetlenia
89 tekstów
2 obserwujących
  • agniecha1383

    10 July 2012, 19:58

    tak...jak pięknie czytać coś takiego...

  • 10 July 2012, 19:53

    wiersz napisany sercem :)

  • miramija

    9 July 2012, 00:11

    Ciepło, czule, romantycznie, z miłością...

  • misiek45

    9 July 2012, 00:08

    Pięknie napisany wiersz,romantyczny z nutką delikatności,Ty Kamilu robisz to perfekt-pozdrawiam serdecznie