Menu
Gildia Pióra na Patronite

Starter

Zamknięty w sobie,
Siedzę przez pustą noc
Nie czuje siebie
Jedyne, co czuje
To wewnętrzną niemoc

Wewnętrzny niepokój
Myśli nie dają spać

Co będzie jutro?
Co było dziś?
Co zrobiłem wczoraj?
Że nie ma Nas

Że mija samotny czas
Że odległość dzieli Nas

Jedyne, co czuję i słyszę duszą
To Twoje przeróżne nastroje
Niczym muzyczne melodię

Sprawiają niepokój
Radość przynoszą
Smutkiem się wproszą
I to jest złe

Lecz czuje też
Że przeczekać się da
Że miłość maraton zaczyna
I choćby dobiegła
Na ostatnim miejscu
I choćby padała z nóg
To dzięki niej
Żyć będę mógł

http://www.youtube.com/watch?v=t63_HRwdAgk

66 759 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!