Menu
Gildia Pióra na Patronite

K.

zamknąłem oczy
szukam twego uśmiechu
w serca zakamarkach

na krawędzi dnia i nocy

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • RozaR

    12 April 2014, 09:30

    nie szukaj - ona lepszemu przeznaczona a nie takiemu - byle jakiemu.