Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pogubione wątki

nie umiem trafić za łzami
którymi czas zmywa grzechy
całuję ślady na piasku
tych co szli zawsze blisko
nawet na serca krawędzi

ale dziś widzę tylko dwa ślady
i wszędzie mam za daleko

wszystko jedno więc dokąd mam pójść
skoro nie ma już tamtych dróg
ani domu z białą furtką
ni schodów
ani dłoni
co zawsze była
na wyciągnięcie ręki

137 939 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    27 September 2014, 19:23

    A. dziękuję, teraz więcej czytam, czasem coś się wysunie niechcący z szuflady;)

    Beti, właśnie jakoś się w tym gubię ostatnio... ;)

    Pozdrawiam ciepło.

  • Gaia

    27 September 2014, 13:09

    rzadko kto umie
    uchwycić nieuchwytne
    ale Ty Madź tak
    :)

  • wdech

    27 September 2014, 10:18

    ech... Madź... fisz
    i dalej pisz...

    pozdrawiam :)