Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niezgodność

Żal i rozpacz-moi przyjaciele
Zawdzięczam im bardzo wiele
Cierpienia
Udręki
To stan w którym nawet dźwięki
Nie są pożądane
Myśl zagłusza wszystko
Niemy krzyk
Duszone rozterki
Zaraz wybuchnie
Zaraz się stanie
Buzują i gniotą się
Pytania odpowiedzi
Niezwykłe zwątpienie ucisza mą radość
Tłumi błysk w oku
Łza go przygasza
A iskra szczęścia
Nie znajdzie dziś miejsca
W rozbitym sercu natchnionym

4260 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!