Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakochałeś się w moich oczach,
A teraz je napełniasz łzami…
Mówisz z uśmiechem: „jesteś urocza”,
Dlaczego, więc, tak bardzo ranisz?

Każdego ranka witasz mnie czule
Życząc uśmiechu, spokoju, ciepła.
A potem nagle zmieniasz nastroje,
Jakby Cię jakaś wiedźma urzekła.

Czasem przemyślisz, nawet przeprosisz
I świat mój się znowu raduje,
A czasem, jakby sprawy nie było.
Nic z tego już nie pojmuję…

/Joanna/

63 526 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
  • Nutka67

    16 June 2013, 20:05

    To miłe i tak trzymaj!

  • wolnaenergia

    16 June 2013, 19:50

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
  • Nutka67

    16 June 2013, 18:54

    Dziękuję, cieszę się, że Ci się spodobał.
    Ale... Taka opinia o facetach od Faceta? Zadziwiasz mnie Jacku...

  • wolnaenergia

    16 June 2013, 18:28

    Ładnie napisane, choć są odpowiednie skróty, a nawet piosenki. ( Facet to świnia)

  • Nutka67

    16 June 2013, 10:20

    Zmieniłam. Z pozdrowieniami :)