Menu
Gildia Pióra na Patronite

oni i tłum

zaklęci
wśród tłumu
zagubieni
przytuleni stoją
gdy gwiazd miliony
słońca blask
tylko oni
pośród kwiatów polnych
i bieli zimy

pocałunek
między serca uderzeniami

a świat
wciąż wiruje
jak wczoraj
tak i jutro nie ustanie

159 532 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!