Menu
Gildia Pióra na Patronite

pragnienie

zajrzeć w otchłań twego kwiatu..
chodzi za mną
taka chęć..
gorącymi palcami wydrzeć cieplutkie płatki..
rozkoszą wessać się w rozkosz..
zupełnie jak mgławicą erotycznych westchnień,
otoczyć twój ogród i być ciepłem w brzuchu matki....
pierwszym miejscu na ziemi..

13 669 wyświetleń
116 tekstów
19 obserwujących
  • Nutricia

    25 February 2012, 00:54

    Bardzo dojrzały wiersz...

  • słoneczniki

    22 February 2012, 20:23

    Podoba mi się...

  • zlo282

    22 February 2012, 18:47

    a dziękuję tez tak uważam..

  • giulietka

    22 February 2012, 17:13

    ..i być ciepłem w brzuchu matki....
    pierwszym miejscu na ziemi..

    Obok tych słów nie przechodzi się obojętnie...
    Pięknie napisane, Sebastianie...