Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odnaleźć siebie

Zagubiona wciąż w swoim świecie
próbuję odnaleźć część siebie
wciąż od nowa układam w głowie
wokół rozsypane wspomnienia

nic nie warte a jednak moje
zbieram wszystkie resztkami sił
może jest jeszcze nadzieja
odnajdę to czego szukam

tylko po to by dalej żyć

7962 wyświetlenia
39 tekstów
2 obserwujących