Menu
Gildia Pióra na Patronite

nasz Titanic

zagraj jeszcze raz
melodię Titanica naszych dni
niech ciągle trwa
bez słów zapomnianych przez czas

wyczaruj
na czarno białych klawiszach
serca drgnienie
na tle
namalowanego przez deszcz
zamglonego pejzażu
w poświacie księżyca
dającego błogosławieństwo
rodzącej się miłości

gdzieś tam na dnie
oceanu minionego czasu
wciąż miłości trwa walc
ostatni walc na pustym parkiecie
w blasku miliona gwiazd

więc zagraj proszę jeszcze raz
by trwał ten walc
na Titanicu naszych dni

159 529 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!