Menu
Gildia Pióra na Patronite

Złudna nadzieja

Za dużo myśli kłębi się w głowie,
łza na policzku drugą łzę goni.
Nie mogę przestać myśleć o Tobie,
mój umysł przed Tobą słabo się broni

Gdy zamykam oczy widzę Ciebie
gdy je otwieram chce Cie zobaczyć,
Jesteś jak słońce co świeci na niebie
Czy musisz dla mnie wciąż tyle znaczyć?

Jedno Cię różni od pięknego księżyca,
księżyc jak Ty nie daję mi życia,
lecz wolałbym jednak byś księżycem była,
bo choć życia nie daję to jest do zdobycia.

Wzbudziłaś we mnie złudną nadzieje,
że moje największe marzenie się spełni
że miłość serca nasze ogrzeje,
a szczęście otoczy mnie wówczas w pełni.

10 554 wyświetlenia
58 tekstów
6 obserwujących
  • Elizabetta

    9 January 2012, 14:29

    Jesteś bardzo skromny, ale to dobrze świadczy o Tobie, bardzo ładnie piszesz, tak jak Lubie:)

  • pepek

    8 January 2012, 14:59

    Nie wydaje mi się żeby moje prace były na tyle dobre, bym mógł posiadać własnych fanów, ale dziękuję, niezmiernie mi miło ;) Pozdrawiam ;)

  • Elizabetta

    18 November 2011, 22:01

    Jestem Twoją fanką!:)