Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśl

za bramą umysłu
rozciąga się wszechświat

tak wielki
a mieści się w ludzkiej głowie

może jesteśmy tylko
czyjąś myślą w kosmosie

14 146 wyświetleń
99 tekstów
4 obserwujących
  • Cris

    2 November 2016, 21:16

    może ?